Євген ШАНТИР
КОРАБЛИК
 ПСИХОЛОГІЯ ТА МУЗИКА ЖИТТЯ
Shantyr Psychology & Music
 СВЕРКАЕТ МИГ ЗВЕЗДОЙ УДАЧИ,
 ГОРЯТ ОГНИ МОИХ ЗАБОТ,
 А Я, ЛЮБОВЬ, МОЯ РОДНАЯ,
 БЕЗУМНО ВЕРЮ В ТВОЙ ПОЛЕТ.
ЦЕНТР НАУКОВО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ПОСЛУГ
 Сучасні російські та українські пісні  
Не люблю очікувань - Форум

Меню сайта

Категории раздела

Информация
Українські пісні Евгений Шантырь на сервере Стихи.ру

Статистика

Block title
  • Создать сайт
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Все проекты компании

• Top.Mail.Ru
    PR-CY Rank

Приветствую Вас, Гость · RSS 04 Октября 2026, 3.20.21

[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Не люблю очікувань
    shantyrДата: Суббота, 03 Октября 2026, 1.03.27 | Сообщение # 1
    Статус: Offline
    Не люблю очікувань – це для мене удар нижче пояса.

Не знаю від чого це все в мене, але так трапилося, що мене з раннього дитинства спочатку рідні, а потім і знайомі стали називати «ошпареним». Це все відбувалося від того, що я не міг хвилини просидіти спокійно і весь час шукав якогось заняття, щоб вбити час. І коли випадала якась вільна хвилина, відразу ж вже наперед думав, чим себе зайняти.

Ось тому так і повелося в моєму житті, що я повинен був бути в якомусь русі, чимось управляти, чи бути управленим.
    А тому мене рідко можна було побачити без якогось руху. Навіть коли це був час для перегляду якогось цікавого телефільму, я й тоді щось шукав, чим себе зайняти, щоб не сидіти без руху.Ось і нині вже скоро 20 років, як мені доводиться керувати відомою громадською організацією, яку по моїй пропозиції свого часу назвали «Примножимо славу Придніпров’я».

І вже мені підказує, що приходить пора опускатися з небес і йти в «почесні», але щось мене тримає і тому думаю, хоча б дотягнути до 80-річчя свого власного. Та й потім – а що ж мені робити, ця діяльність мене так і підтримує в житті, а уявити себе без певного ціленаправленого руху я не уявляю. Тому й буду йти поки носять хоча б трохи ноги, а там далі буде видно, що і як робити. Щоб мене ніхто не зміг звинувати у зрадництві чи в слабацтві. Поживемо – побачимо, що і як відбуватися далі довкола нас…

Віктор Березка, голова організації

• Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 © Copyright / Авторські права
    Хостинг от uWeb